ILLUSTRATION

illustrator

OLE M. HEDEAGER

ILLUSTRATION

Jeg arbejder som freelance illustrator og har erfaring fra både små og store opgaver. (jeg har blandt andet tegnet for ugebladet Hjemmet og avisen JyskeVestkysten) Uanset størrelsen af din opgave er der en god chance for, at jeg kan hjælpe dig med at give de illustrationer, netop du har brug for, et gennemført udseende med en

professionel streg.

Når jeg samtidig kan fortælle, at jeg sværger til en prispolitik, som ikke hænger sammen med, hvor mange opgaver jeg har lavet, men derimod med hvor lang tid jeg arbejder på en opgave, er der ingen grund til, at du ikke kan kontakte mig - og tage det første skridt mod gode, unikke kreative illustrationer til dit projekt!

Illustrationer/eksempler udført  til ugebladet Hjemmet

illustration til ugebaldet Hejmmet
illustration udført til helsemagasin
illustration til bog ved ole m hedeager
illustration til ugebaldet Hjmemt 1

Illustrationer/eksempler udført til aviser/blade

Merkel til JyskeVestkysten
kvan snaps illustration

Illustrationer/eksempler udført til Bøger

illustration udført af ole m hedeager
illustration til ugebaldet hjemmet, i medgang og modgang
illustration udført til balde himmelskibet
forside illustration til helseblad

Bogillustrator


Ole har tegnet illustrationerne til et vidt forskellige opgaver efterhånden. .


Bogillustrationer fra en freelance bogillustrator:

Rigtig mange freelance tegnere bruges som bogillustratorer. Både til faglitteratur og skønlitteratur – og alt derimellem. Spørgsmålet som skal løses til alle bogillustrationsopgaver er hvilken stilart, der skal benyttes. Skal det være realistiske bogillustrationer, skal det være sjove illustrationer, eller skal det være børnevenlige bogillustrationer. Skal tegningerne illustreres med blyant eller tusch, og skal de farvelægges eller ej. Eller skal det være den helt moderne løsning, hvor alt er computertegnet og ligner en animationsfilm. Det er som udgangspunkt kunden, som skal beslutte stilarten, så bogillustratoren derefter har noget konkret at gå i gang med.


Mangler du en illustration til din bog?

Hvis du mangler en illustration til din bog, så er du helt sikkert kommet til den rigtige hjemmeside! Mit navn er Ole M. Hedeager, og  jeg kan stå 120% inde for kvaliteten af alle mine illustrationer. Uanset hvad formålet er med dem. Desuden er der også mængderabat på illustrationer til din bog, men kun hvis der skal bruges mere en 6 tegninger :)


illustrationer til bøger / Tegninger til bøger:

Illustrationer/tegninger til bøger, kan derfor med fordel bestilles hos mig. Jeg sætter mig altid ind i kundens behov og ønsker, så jeg sikre mig, at kunden altid bliver helt tilfreds med resultatet. Hvis i har spørgsmål til specifikke priser eller stilarter, så skriv endelig til mig her.

Priserne er meget lave, .....