KONTAKT OG BESTILLING?

BESTILLING?

ORDERING HOW?

Produktion, udførelse og priser


UNIK-KREA® kan tilbyde håndlavede portrætmalerier samt tegninger udført i høj kvalitet. Bag UNIK KREAs håndværk ligger timers arbejde, hvor detaljernes detaljerigdom fremhæves via fra min hånd.

 

Ingen opgave er ens. Omfanget og stilen har stor betydning for opgavens udførelse og pris, så derfor er det vigtigt, du har gjort dig tanker om bl.a: størrelse, stil, motivet/motiverne, tegnemediet (maling, kul, pastel). På baggrund af dine ønsker og krav kan jeg give dig en pris på en bestillingsopgave.

Alle billederne bliver lavet i fritiden og derfor vil et typisk billede være færdig i løbet af en uge.


I arbejdet med et ansigt tages der udgangspunkt i vellignende fotos, (helst flere, i meget høj opløsning og fra forskellige vinkler) som fortolkes. Her tænkes på et nærbillede af ansigtet, set forfra.


Bemærk: I en bestillings- og tegneproces vil der først blive lavet en råskitse, som du skal godkende (kommunikationen sker gennem mail). Når du har "godkendt" råskitsen betales den aftalte pris for produktet. Herefter tegner/maler jeg det endelige værk. OBS: ved bestilling af portrætmaleri eller maleri, betales halvdelen af det aftalte beløb ved påbegyndelsen af billedet.


Skriv uforpligtende til; ohedeager@gmail.com , eller brug nedenstående formular til e-mail

 


1. Jeg sidder med billeder af personen/personerne/objektet, der skal tegnes.

Gerne flere fotos (4-8 stk.) i høj opløsning (hvis muligt) og som er taget fra forskellige vinkler. Smilende naturlige fotos.


2. Jeg søger efter beskrivelser, karakteristika af personen/personerne/objektet, der skal tegnes. Beskrivelsen kan også rumme særlige ønsker, der giver tegningen en bestemt vinkling, raffineres og præciseres !


3. En råskitse produceres når jeg har indsamlet det nødvendige materiale.

(En ufærdig "rå tegnet" skitse, der afslører helhedstrækkene).

 

4. Når råskitsen er accepteret, begynder jeg på den endelige tegning.

 

 

.........alle tegne og male opgaver er forskellige, så derfor.....skriv eller ring uforpligtende

Processen nærmere beskrevet

HJÆLP - FOR SENT UDE?

Er du kommet lidt for sent igang med at tænke på den unikke gave i form af et håndlavet portræt til en særlig lejlighed? 


FORTVIVL IKKE

Et gavekort er et godt alternativ. Et gavekort kan løse dit problem. Jeg kan forsyne dig med et gavekort til enten den værdi, du kræver eller et bestemt motiv/ antal portrætter.

Du skal blot kontakte mig via e-mail

CONTACT THE ARTIST