Dyre portræt

PORTRÆTTER AF DYR

ANIMAL PORTRAITS

DYREPORTRÆT

Et portræt eller tegning af et dyr eller kæledyr kan laves enten i sort hvid eller farve, med mange detaljer eller i mere "skitseagtig" version. Jeg laver tegninger af dyr enten fra foto eller live og til mange foremål.

Jeg har igennem tiden lavet dyretegning til brudepar, rund fødselsdage, invitaiton, jubilæum, konfirmation eller gave når der skulle være en unik og anderleds opsigtvækkende gave, til manden eller kvinden der har alt.

Dyr lever desværre ikke så længe som mennesker og ofte kan et portræt af et kæledyr være et kært minde der er helt unikt og kan være til glæde i mange år fremover. Jeg tegner alle former for dyr ekempelvis, kat, hund, hest, fugl eller mere eksotiske dyr.

På denne youtube-video kan du se, hvordan en tegning bliver lavet i hånden med pastel på velour papir af en hund (Leopold) (timelapse video)

 

Here at this youtube video you can see how a drawing made by hand with pastel on velor paper of a dog (Leopold) becomes in timelapse video

 

CONTACT THE ARTIST

 
 
 

Produktion, udførelse

og priser

Ikke alene kan Unik.-Krea® tilbyde den noget nær den bedste kvalitet i håndlavede portrætmalerier samt tegninger, men også uhyre lave priser!

Skriv uforpligtende til mig via formularen til venstre

Ingen opgave er ens!

Omfanget og stilen har stor betydning for opgavens udførelse og pris, så derfor;

Portrætter/portrætmaleri/karikaturer (efter foto)

I arbejdet med ansigtet tages der udgangspunkt i vellignende fotos, (helst flere, i meget høj opløsning og fra forskellige vinkler) som fortolkes. Her tænkes på et nærbillede af ansigtet, set forfra.

Alle billederne bliver lavet i fritiden, derfor vil et typisk billede være færdig i løbet af en uge...

Der vil først blive lavet en råskitse, som du skal godkende (jeg sender med e-mail), før en betaling finder sted!

Således køber du ikke "katten i sækken" !

OBS; (ved bestilling af portræt maleri eller maleri, betales halvdelen af det aftalte beløb for påbegyndelsen af billedet.)

Processen:

 

1. Jeg sidder med billeder af personen/personerne/objektet, der skal tegnes.

Gerne flere fotos (4-8 stk.) i høj opløsning (hvis muligt) og som er taget fra forskellige vinkler. Smilende naturlige fotos.

 

2. Jeg søger efter beskrivelser af personen/personerne/objektet, der skal tegnes. Beskrivelsen, som også kan rumme særlige ønsker der giver tegningen en bestemt vinkling, raffineres og præciseres !

 

3. En råskitse produceres når jeg har indsamlet det nødvendige materiale.

(En ufærdig "rå tegnet" skitse der afslører helhedstrækkene).

4. Når råskitsen er accepteret, begynder jeg på den endelige tegning.

.........alle tegne og male opgaver er forskellige, så derfor......skriv uforpligtende