INDIVIDUEL TEGNEUNDERVISNING

INDIVIDUEL

TEGNEUNDERVISNING

Private tegne lektioner med Ole M. Hedeager

Privat undervisning er en mulighed for at få lærerens totale opmærksomhed og støtte. Jeg er en af profession uddannet lærer. Jeg tror, ​​at kreativitet er et valg. Mine elever spænder i alder fra 8 år til voksne. Alle er velkomne, ingen forudsætninger er nødvendige! Jeg arbejder med enkeltpersoner, der prøver at tegne for første gang eller kunstnere der mangler sparing med igangværende arbejde, eller måske noget helt andet!

Tegne Lektioner er også en god gave til den person, der altid har talt om at lære at tegne eller male

Kontakt mig for mere information!

 

Hvad kan man forvente...

Hvis dette er din første gang at arbejde med medierne, vil vores lektion fokusere på egenskaberne. Hvis du er en kunstner, der allerede arbejder på noget eller har noget kunst, du har lavet for nylig, opfordrer jeg dig til at bringe det med.

 

En lektion er en god start, men det er bedst at starte med tre lektioner. Dette giver mulighed for introduktion, læring og vækst. Undervisning er lagt til, aftener og nogle weekender.

 

 

TEGNING

Uanset om dit fokus er på grundlæggende tegning, portrættegning, stilleben eller manga, kan jeg understøtte din kreative proces ! Tegningsmedier, der kan arbejdes med, kan omfatte trækul, pasteller, blyanter, farveblyant, markør, farvet blyant, pen & blæk eller pasteller.

Bemærk!

Lektioner bør bookes specifikt for medier (blyant / grafit, manga, pastel, kul). Kontakt mig for at diskutere hvad du kan forvente i en lektion eller at planlægge!

PRISER?

(Der undervises kun en time af gangen!)

En time; 360 kr

3 timer; 1000 kr

10 timer; 3300 kr

KONTAKT KUNSTNER